Zebra Graphics is een onderneming gespecialiseerd in publicitaire bestickering en biedt haar klanten vernieuwende en efficiënte grafische oplossingen.

Zebra Graphics positioneert zich als raadgever in "below the line” publiciteit en biedt u een “à la carte” of volledige dienstverlening aan, zowel op het gebied van grafische creatie, als op het gebied van productie en plaatsing van uw publicitair materiaal…

Onze rol :

Ons doel bestaat erin, grafische projecten uit te werken teneinde uw publicitaire ruimten zo rendabel mogelijk te maken.

Ons aanbod :

In lijn met uw strategische objectieven en uw onmiddellijke noden ontwikkelt onze designstudio projecten die aangepast zijn aan beschikbare achtergronden die voor u een meerwaarde kunnen teweegbrengen, zoals wagenparken, vitrines, façades, verkooppunten, …

Onze commerciële afdeling staat u bij met raad en daad en budgetteert de realisaties in het kader van de voorgestelde ontwerpen. Na goedkeuring verzekert Zebra binnen de afgesproken termijn de volledige realisatie van projecten, gaande van productie tot en met het beheer van nationale “point of sales”-campagnes.

Onze know-how :

Als marktleider beschikt Zebra steeds over de laatste druk- en productietechnieken

  • grafische vormgeving per computer.
  • zeef- en digitale druk (kleine en grote hoeveelheden) op zelfklevend materiaal, spandoeken, panelen, textiel, ...
  • computergestuurd uitsnijden van diverse soorten vinyl (afneembaar, translucent, “gezandstraald”, reflecterend).

Onze 20-jarige ervaring op gebied van publiciteit en ons streven naar het aanbieden van een volledige dienstverlening, heeft ons toegelaten, verschillende sterke punten naar voren te schuiven, waaronder:

  • Onze capaciteit om belangrijke hoeveelheden te produceren op korte termijn.
  • Een hoogstaande uitvoeringskwaliteit dankzij een gewaarborgde productiestructuur (ISO 9001 versie 2008 Certificaat).
  • het professioneel aanbrengen van vinyl, panelen en spandoeken, in- en outdoor.
Terug naar de homepage